goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması hareket etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Bu çerezi çevrim dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz yahut devre dışı bırakmanız gerekeceği mazmunına hasılat.

Denk serlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

İşte antrasitin en harmoni katkısızladığı renklerden biri olan gri ile alay malay tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile mükemmel akort yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Gri koltuklu ev dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzı nefes alabilir kılmak adına parlayan detaylardan koltuk alabilirsiniz.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon tesis etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak mirlığı kullandığınız yataklar kucakin pembe detaylı nevresim öğürı seçerek odanın tartılı ve hamam görünmesini esenlayabilirsiniz.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından sandalye hulliyatmlarına derece kullanılan harmoni renkleri süresince kendine sprey boya yan edinmiş renk olarak oldukça özen çekiyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir goldfix şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve rahat bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu sistem sebebiyle hariçarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan yürekin ayrı bir ambiyans yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk pek çok yerde kullanılabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu yöntem sebebiyle autarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Daha modernize ve elan azca karakterize mekanlar kucakin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan madun ton mavimsi, antrasit gri dekorasyon yeşilimsi yahut morumsu olup beş altı henüz bıçkın ve endüstriyel bir ortam esenlayacaktır.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon havaı ile meslekımızda henüz fazla alan edinmeye temelladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page